Advertisement

Jiří Liptak : Unikátní český olympijský medailový double: Lipták a ... - An experienced veteran, multiple european champion (2002,2017,2019) and golden olympian from beijing (2008) kostelecký will present himself at his sixth olympic games.

Jiří Liptak : Unikátní český olympijský medailový double: Lipták a ... - An experienced veteran, multiple european champion (2002,2017,2019) and golden olympian from beijing (2008) kostelecký will present himself at his sixth olympic games.. Vybojoval jsem stříbro na velkém mezinárodním závodě, snad přesvědčivě (usmívá se). Července máme odletět do tokia. Ale jsem spokojený, prohrál jsem s jediným borcem, stříbro beru jako velký úspěch. Kdepak, v pátek nás čeká s honzou borkovcem a vláďou štěpánem závod družstev. Místo ve finále světového poháru.

A protože účast v londýně před devíti lety dopadla neslavně, doufá borec z rajhradic, že v tokiu vystřílí medaili. Máme ho po první části slušně rozjetý. 2 days ago · čeští brokoví střelci mají po prvním kvalifikačním dnu dobré vyhlídky na postup do olympijského finále soutěže v trapu. He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. Určitě mi to před olympiádou dodá zdravou sebedůvěru.

LOH 2021 Tokyo | At the beginning he cursed, finally ...
LOH 2021 Tokyo | At the beginning he cursed, finally ... from travors.com
Března 1982 v brně) je český sportovec, sportovní střelec, který se věnuje brokové střelbě na trap. Jiří lipták na olympijských hrách v londýně. Přibližně za měsíc se bude tady v osijeku střílet závod světového poháru, pak se budeme připravovat doma a 16. Join facebook to connect with jiří lipták and others you may know. Po osmi hodinách závodu toho má člověk dost. Olympijský vítěz z pekingu 2008 david kostelecký udělal dvě chyby a je třináctý. Snad jsem přesvědčil trenéra petra hrdličku, aby mě do tokia nominoval (dívá se na vedle stojícího kouče). A protože účast v londýně před devíti lety dopadla neslavně, doufá borec z rajhradic, že v tokiu vystřílí medaili.

Když zůstanu u těch hřebíků, šest jsem jich ve finále na hlavičku netrefil.

Jiří lipták dosáhl stejného výsledku, jako průběžně vedoucí kuvajťan al faihan a jen díky pomocnému kritériu mu patří čtvrté místo. Března 1982 v brně) je český sportovec, sportovní střelec, který se věnuje brokové střelbě na trap. Vybojoval jsem stříbro na velkém mezinárodním závodě, snad přesvědčivě (usmívá se). Měl jsem pocit, jako bych už na ně koukal jedním okem. See full list on sport.cz Ale jsem spokojený, prohrál jsem s jediným borcem, stříbro beru jako velký úspěch. Jenže ve druhé už to bylo horší, chyb jsem udělal hned pět, on jedinou. A protože účast v londýně před devíti lety dopadla neslavně, doufá borec z rajhradic, že v tokiu vystřílí medaili. Sice už jsem účastnické místo vybojoval předloni, ale to získáte pro zemi, jet pak může někdo jiný. See full list on sport.cz Jul 09, 2021 · děda byl nimrod, táta zrovna tak. V devětatřiceti letech se chystá na druhé olympijské hry. More images for jiří liptak »

Sluníčko už také svítilo pod jiným úhlem. See full list on sport.cz He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. See full list on sport.cz Ale jsem spokojený, prohrál jsem s jediným borcem, stříbro beru jako velký úspěch.

Medaile se musí zapít. Čtrnáct dní mě nikdo neuvidí ...
Medaile se musí zapít. Čtrnáct dní mě nikdo neuvidí ... from 1gr.cz
Března 1982 v brně) je český sportovec, sportovní střelec, který se věnuje brokové střelbě na trap. See full list on sport.cz Ve finále se střílí na jednu ránu, druhá možnost není. Sluníčko už také svítilo pod jiným úhlem. An experienced veteran, multiple european champion (2002,2017,2019) and golden olympian from beijing (2008) kostelecký will present himself at his sixth olympic games. See full list on sport.cz Jiří lipták dosáhl stejného výsledku, jako průběžně vedoucí kuvajťan al faihan a jen díky pomocnému kritériu mu patří čtvrté místo. Jiří lipták na olympijských hrách v londýně.

Jiří lipták is a czech trap shooter.

Července máme odletět do tokia. Lipták won the gold medal in the men's trap event at the 2020 summer olympics. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. More images for jiří liptak » Jiří lipták už ve třinácti letech poprvé zkoušel střílet. He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. Láska k myslivosti mu zůstala a ze střelby se stala životní náplň. Ale jsem spokojený, prohrál jsem s jediným borcem, stříbro beru jako velký úspěch. Vybojoval jsem stříbro na velkém mezinárodním závodě, snad přesvědčivě (usmívá se). Czech olympic participation on wednesday in tokyo: Olympijský vítěz z pekingu 2008 david kostelecký udělal dvě chyby a je třináctý. Sice už jsem účastnické místo vybojoval předloni, ale to získáte pro zemi, jet pak může někdo jiný. Born 30 march 1982 in brno) is a czech trap shooter.

Sluníčko už také svítilo pod jiným úhlem. Jiří lipták is a czech trap shooter. Místo ve finále světového poháru. Máme ho po první části slušně rozjetý. Lipták won the gold medal in the men's trap event at the 2020 summer olympics.

Foto 14.JPG :: Jiří Lipták
Foto 14.JPG :: Jiří Lipták from jiriliptak.com
Měl jsem pocit, jako bych už na ně koukal jedním okem. Března 1982 v brně) je český sportovec, sportovní střelec, který se věnuje brokové střelbě na trap. Jul 09, 2021 · děda byl nimrod, táta zrovna tak. Born 30 march 1982 in brno) is a czech trap shooter. Nejspíš si nějaké závody střelíme i doma, ale velký, se světovou konkurencí, bude asi už jen ten svěťák. Určitě mi to před olympiádou dodá zdravou sebedůvěru. V devětatřiceti letech se chystá na druhé olympijské hry. Přibližně za měsíc se bude tady v osijeku střílet závod světového poháru, pak se budeme připravovat doma a 16.

V první sérii pětadvaceti finálových ran jsem udělal jednu chybu, brit dvě.

A protože účast v londýně před devíti lety dopadla neslavně, doufá borec z rajhradic, že v tokiu vystřílí medaili. Když zůstanu u těch hřebíků, šest jsem jich ve finále na hlavičku netrefil. Facebook gives people the power to share and makes the. Nejspíš si nějaké závody střelíme i doma, ale velký, se světovou konkurencí, bude asi už jen ten svěťák. Po osmi hodinách závodu toho má člověk dost. Olympijský vítěz z pekingu 2008 david kostelecký udělal dvě chyby a je třináctý. Born 30 march 1982 in brno) is a czech trap shooter. Jiří lipták is on facebook. Jiří lipták na olympijských hrách v londýně. V první sérii pětadvaceti finálových ran jsem udělal jednu chybu, brit dvě. Července máme odletět do tokia. Lipták won the gold medal in the men's trap event at the 2020 summer olympics. Kdepak, v pátek nás čeká s honzou borkovcem a vláďou štěpánem závod družstev.

Posting Komentar

0 Komentar